U Hrvatskoj otvorena soba za Iron Poker

Iron Poker je jedan od najnovijih portala iPokera koji je pokrenut 2015. godine. Svi ti portali su zapravo imena kladionica odnosno vrsta pokera, a svi pripadaju iPoker mreži (Playtech). Online kladionice Hrvatska nisu na tom popisu. Ovo je ujedno najveća mreža pokera na svijetu s više od 19 raznih portala.

Portali omogućuju svim zaljubljenicima u poker da uživaju u jedinstvenom online pokeraškom iskustvu. Mreža igara je, dakle, ista; samo su različiti dizajni zbog drugačijih softvera i grafike. Za koji kod se portal odlučili, mogućnosti su vam gotovo iste.

Željezni poker

1500 € + 20 dodatnih bonusa za registraciju

 • PAŽNJA: OPERACIJA JE ISPORUČENA
 • PAŽNJA: SOBA JE ISKLJUČENA
 • Iron Poker = Titan Poker
 • 20 € instant bonus ekskluzivno za nas
 • dodatnih 200% bonusa do 1500 €
 • Android aplikacija
 • Aplikacija za iPhone i iPad
 • Speed ​​Hold'em
 • Texas Hold'em
 • Twister Spin & Go
 • Pravi novac

Iron Poker igre i softver

Da se vratimo na Iron Poker sobu; ona je, mogli bismo reći, klon Titan Pokera. Pri pokretanju Iron Pokera cilj je bio igračima koji su imali otvoren račun u Titanu i nisu osvojili nikakve bonuse za igru, omogućiti osvajanje tih bonusa u Iron Poker sobi. Dakako, s istim računom.

Bez obzira na to koju inačicu pokera preferirate, vjerujemo da ćete je naći na Iron Pokeru. Osim Texas Hold'ema, u ponudi su i mnoge druge verzije.

Iron Poker koristi Playtech softver. Igranje je puno lakše, brže i jednostavnije nego u njegovim ranim verzijama. Stručnjaci neprestano poboljšavaju softver kako bi dizajnom i funkcionalnosti bio na najvišoj mogućoj razini. Igračima na raspolaganju stoji mogućnost personaliziranja računa, mogu birati između 4 glavne teme odnosno boje i tako dalje.

Sve u svemu, Iron Poker soba je u potpunom sklad s trenutnim softverskim standardima.

Ima li nedostataka?

Kako ne bi ispalo da je sve savršeno, moramo napomenuti da postoje određeni nedostatci koji se manifestiraju u obliku povremenih skočnih prozora. Osim toga, nemogućnost igranja na mobilnim uređajima također je jedan od većih nedostataka. No, bez obzira na to, vjerujemo da se za Iron Poker isplati sjediti za računalom, odabrati jedan od mnoštva otvorenih stolova ili poker turnira te uživati u vrhunskom iskustvu. Sami birate ulog i eventualna ograničenja, tako da nikada nećete biti prisiljeni igrati za visoki ulog koji vam ne odgovara.

Koje metode uplate/isplate podržava?

Iron Poker podržava nekoliko najpopularnijih metoda uplaćivanja i isplaćivanja novca. Tako možete birati između QiWi, Moneta.ru i WebMoney. Omogućeno je i plaćanje putem bankovnih kartica, ali i korištenje e-novčanika poput Skrilla i Netellera. Vrijeme transakcije je obično 2-3 dana.

Postoje li Iron Poker bonusi?

Naravno, Iron Poker svim svojim igračima daje bonus dobrodošlice. No, najprije se morate registrirati i tek onda ga možete zatražiti. Bez obzira na to što je riječ o bonusu dobrodošlice, ipak morate najprije postaviti polog, tako da se ovo može okarakterizirati kao bonus dobrodošlice na depozit. Minimalni polog koji morate postaviti iznosi 50 dolara, a bonusom dobivate iznos od čak 100 dolara. Za razliku od mnogih drugih stranica za poker, na Iron Poker nema toliko puno raznih uvjeta i odredbi koje se tiču osvajanja iznosa.

Za više informacija posjetite službenih stranicu; ondje ćete pronaći dodatne informacije vezane za ovu vrstu bonusa kao i mnoge druge atraktivne bonuse.

Koje su najbolje "sobe" za poker u Hrvatskoj?

Poker Stars je još uvijek lider u ovoj industriji. Riječ je o najvećoj online poker stranici s najvećim brojem poker turnira. U isto vrijeme omogućeno je igranje na velikom broju poker stolova. Važno je spomenuti da su stalno prisutni novi bonusi, promocije i nagrade. Svaki tjedan održavaju poker turnir s nagradnim fondom od milijun dolara.

Često su aktivni obični, besplatni turniri na kojima možete osvojiti ulaznice za razne sportske događaje. Na kraju, ali ne manje važno, svatko tko se prvi puta registrira i položi depozit, na svoj račun dobiva bonus do 600 dolara.

Titan Poker je najveća mrežna stranica najveće poker mreže na svijetu, iPoker.Svaki tjedan održavaju se razni turniri na kojima možete osvojiti do 200 tisuća dolara. S bonusom na depozit od čak 200% možete osvojiti i do 1000 dolara! Vjerujemo da je ovo odličan „mamac“ za sve one željne dobre igre i zabave.